christer sundqvist, FT, ravintovalmentaja
040-7529274
christer.sundqvist@wakkanet.fi ja christer.sundqvist@ravintokirja.fi

Tee kirja- ja luentotilauksesi kätevästi tällä lomakkeella

Tilaajan nimi:

Sähköpostiosoite:

Laskutusosoite ja puhelin:

Valitse alla olevasta listasta haluamasi tuote/palvelu, klikkaamalla kohde tummaksi (monivalinta = Ctrl + klikkaus).


Internetissä luettava urheilijan ravintokirja (PDF, koko versio on salasanalla suojattu, tässä näkyy 30 ensimmäistä sivua) maksaa 10 euroa (välillä on erikoistarjouksia jolloin kirjan saa vielä edullisemmin). Nopein tapa saada kirja: Maksa 10 euroa tilille FI90 5711 0020 0340 38, ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Voit myös pyytää minulta ensin laskua ja maksun saavuttua tililleni lähetän kirjan lataustiedot. Ota yhteyttä tällä lomakkeella mikäli olet epävarma miten toimia.
Urheilijan ravintokirja painettuna maksaa 17 euroa (sisältää postimaksun). Nopein tapa saada kirja: Maksa 17 euroa tilille FI90 5711 0020 0340 38, ilmoita nimesi ja postiosoitteesi. Voit myös pyytää minulta ensin laskua ja maksun saavuttua tililleni lähetän kirjan sinulle. Ota yhteyttä tällä lomakkeella mikäli olet epävarma miten toimia. Jos haluat monta kirjaa, ilmoita lukumäärä Lisätietoja-osiossa.
Sietämätön leveys, laihdutuspokkari on ilmestynyt helmikuussa 2010. Nopein tapa saada kirja: Maksa 14 euroa tilille FI90 5711 0020 0340 38, ilmoita nimesi ja postiosoitteesi. Voit myös pyytää minulta ensin laskua ja maksun saavuttua tililleni lähetän kirjan sinulle. Ota yhteyttä tällä lomakkeella mikäli olet epävarma miten toimia. Jos haluat monta kirjaa, ilmoita lukumäärä Lisätietoja-osiossa. Kirja on tilattavissa myös julkaisijalta suoraan: http://sietamatonleveys.fi/tilaus.html

Sietämättömiä runoja terveydestä on Suomen ensimmäinen runokirja terveydestä! Se on ilmestynyt joulukuussa 2010. Nopein tapa saada kirja: Maksa 12 euroa tilille FI90 5711 0020 0340 38, ilmoita nimesi ja postiosoitteesi. Voit myös pyytää minulta ensin laskua ja maksun saavuttua tililleni lähetän kirjan sinulle. Ota yhteyttä tällä lomakkeella mikäli olet epävarma miten toimia. Jos haluat monta kirjaa, ilmoita lukumäärä Lisätietoja-osiossa.
Luennot räätälöidän tilaajalle sopivalle hintatasolle
.
Henkilökohtainen ravintoneuvonta noin 50 euroa/kerta. Kysy lisää! Otan yhteyttä!

LUE mainos, josta selviää toimintani monipuolisuus.

Hintoihin sisältyy ALV. Tilaus maksetaan useasti ennen toimitusta varsinkin jos hiukankin epäilen vastaanottajan maksuhalukkuutta. Lasku lähetetään sähköpostina tai pyydettäessä paperikirjeenä. Arvioitu kirjan toimitusaika on 2 - 5 työpäivää.

 
Lisätietoja: